Penguin

Penguin

Penguin: Kies het luchtruim ondanks dat je een pinguïn bent

Penguin is een verslavend spel voor je Windows Phone 7-toestel. In deze game help je een vogeltje met een manke vleugel van het ene eiland naar het andere te vliegen. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Simpele gameplay
  • Best verslavend

TEGEN

  • Nogal repetitief
  • Weinig variatie in levels

Goed
7

Penguin is een verslavend spel voor je Windows Phone 7-toestel. In deze game help je een vogeltje met een manke vleugel van het ene eiland naar het andere te vliegen.

Een simpelere besturing dan die van Penguin bestaat niet. Je houdt je vinger op het scherm wanneer de vogel naar beneden vliegt om vaart te maken en laat weer los wanneer er een stijgende lijn in zijn vlucht zit. Zo ontwijk je steile klimmen die afremmen en vlieg je van level naar level. Penguin heeft verder een heerlijk rustgevende soundtrack, dus probeer maar eens te stoppen!

De eenvoud is de charme van Penguin. Het vergt weinig tijd en is daarom ideaal om te spelen tijdens treinreizen. Voor sommige gamers zal dit spel echter te saai zijn; je raakt er aan verslaafd of vindt het helemaal niks; een middenweg bestaat niet.

Penguin is ideaal om even wat tijd te doden. Je hoeft niets anders te doen dan op tijd het scherm aan te raken met je vinger en zo help je een zielig vogeltje eindelijk weer te vliegen.

Meeste download Puzzels voor Windows-phone-7

Meer